Beste gebruiker,

Vanaf 8 februari presenteren we voor de Projectenportfolio een nieuwe skin (lees: vormgeving van de wiki). Deze skin verbetert de gebruikerservaring door een heldere vormgeving en duidelijke schermindeling. De nieuwe skin wordt standaard getoond indien je niet bent ingelogd. Ben je wel ingelogd dan zul je eenmalig de nieuw skin moeten kiezen in het Voorkeuren-scherm. Dat doe je door in het tabblad Voorkeuren/Appearance bovenin te kiezen voor "EMMSkin2".

De belangrijkste kenmerken van de nieuwe skin zijn:

  • verbeterde user experience:
    • moderne uitstraling, die gemakkelijk is te updaten (over 2-3 jaar is deze uitstraling weer verouderd, maar kan dan snel worden aangepast aan nieuwe wensen);
    • inline editing, d.w.z. het is duidelijk zichtbaar voor de gebruiker waar en op wat wordt bewerkt.
  • meertaligheid: Nederlands en Engels, en indien gewenst andere talen;
  • websites in één expertisesysteem (semantsche wiki). Iedere website heeft zijn eigen uitstraling, eigen menustructuur, eigen domeinnaam, etc. Tegelijkertijd is alle informatie op een betekenisvolle (semantische) wijze verknoopt. Het geheel is één groot kennisnetwerk.

Hartelijke groet,

het EVM-team.

Samenwerken aan maatschappelijk
relevante vraagstukken

Waarvoor is het Projectenportfolio?

Het Projectenportfolio is een platform dat professionals en betrokkenen uit het werkveld, docenten en studenten in staat stelt om om gezamenlijk verbeteringen te vinden voor de maatschappelijk complexe vraagstukken waaraan zij werken. Het kan zowel worden benut om opgedane inzichten vast te leggen, als om reeds opgedane inzichten en bestaande kennis te benutten voor het zoeken naar wenselijke verbeteringen. Op het Projectenportfolio staan diverse maatschappelijk relevante programma's, zoals "Science in Residence" en sociale innovatie.

Meer over het gebruik van Projectenportfolio

}}Programma's

Bezig met laden…

Overgenomen van "https://www.projectenportfolio.nl/wiki/index.php?title=Portfolio%27s&oldid=65027"