Beste gebruiker,

Vanaf 8 februari presenteren we voor de Projectenportfolio een nieuwe skin (lees: vormgeving van de wiki). Deze skin verbetert de gebruikerservaring door een heldere vormgeving en duidelijke schermindeling. De nieuwe skin wordt standaard getoond indien je niet bent ingelogd. Ben je wel ingelogd dan zul je eenmalig de nieuw skin moeten kiezen in het Voorkeuren-scherm. Dat doe je door in het tabblad Voorkeuren/Appearance bovenin te kiezen voor "EMMSkin2".

De belangrijkste kenmerken van de nieuwe skin zijn:

  • verbeterde user experience:
    • moderne uitstraling, die gemakkelijk is te updaten (over 2-3 jaar is deze uitstraling weer verouderd, maar kan dan snel worden aangepast aan nieuwe wensen);
    • inline editing, d.w.z. het is duidelijk zichtbaar voor de gebruiker waar en op wat wordt bewerkt.
  • meertaligheid: Nederlands en Engels, en indien gewenst andere talen;
  • websites in één expertisesysteem (semantsche wiki). Iedere website heeft zijn eigen uitstraling, eigen menustructuur, eigen domeinnaam, etc. Tegelijkertijd is alle informatie op een betekenisvolle (semantische) wijze verknoopt. Het geheel is één groot kennisnetwerk.

Hartelijke groet,

het EVM-team.

Samenwerken aan maatschappelijk
relevante vraagstukken

Wat is het Projectenportfolio?

Het Projectenportfolio biedt de mogelijkheid om samen met professionals uit het werkveld, docenten en studenten te werken aan maatschappelijk complexe vraagstukken. Binnen deze website wordt aan diverse onderzoeksprogramma's gewerkt, zoals "Science in Residence" en sociale innovatie.

Meer over Projectenportfolio
}}Programma's

Bezig met laden…

Overgenomen van "https://www.projectenportfolio.nl/wiki/index.php?title=Portfolio%27s&oldid=64347"