Regel 1: Regel 1:
Op woensdag 24 november zou de Toeristische Ontmoetingsdag plaatsvinden in de Lasloods in Vlissingen. Wij keken er ontzettend naar uit om elkaar weer live te treffen! Maar helaas is het gezien de huidige situatie rondom het coronavirus niet verantwoord om bij elkaar te komen. De Toeristische Ontmoetingsdag zal dan ook verplaatst worden naar het voorjaar van 2022.  
+
== '''De Toeristische Ontmoetingsdag is terug!''' ==
  +
Na lang wachten is het eindelijk weer zo ver. Woensdag 29 juni 2022 zal de Toeristische Ontmoetingsdag plaatsvinden! Hét event voor de Zeeuwse vrijetijdssector. Een dag om elkaar te ontmoeten, inspiratie op te doen en te netwerken.  
   
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
+
De voorbereidingen voor de Toeristische Ontmoetingsdag 2022 zijn al in volle gang. De officiële uitnodiging volgt binnenkort! Dit jaar staat de Toeristische Ontmoetingsdag in het teken van '''toerisme met betekenis.''' Naast een middag vol inspirerende sprekers & interessante thematische deelsessies is dit hét moment voor de Zeeuwse vrijetijdssector om elkaar te ontmoeten en te praten over actuele vraagstukken. Traditiegetrouw sluiten we de dag af met een hapje en een drankje…  '''Bent u er ook bij? Zet de datum alvast in uw agenda.'''
   
Laat uzelf deze middag inspireren door Kees Klomp, lector betekeniseconomie. Kees Klomp beschouwt bedrijven niet alleen als organisaties om economische welvaart mee te genereren, maar ook als organisaties die maatschappelijk welzijn en persoonlijk welbevinden kunnen creëren. Hoe kun je dit gedachtegoed toepassen in de Zeeuwse vrijetijdssector?
 
 
Ook Vincent Nijs van Toerisme Vlaanderen is te gast. Hij vertelt een inspirerend verhaal over florerende bestemmingen; bestemmingen met aandacht voor de beleving van de inwoners, de bezoeker, de toeristische sector én de plek zelf. Hoe geeft Vlaanderen hier invulling aan? En wat kunnen we van onze buren leren voor bestemming Zeeland? 
 
 
Na een korte pauze gaan we samen in gesprek over Zeeland als toeristische bestemming. Hoe zorgen we voor een vrijetijdssector die in balans met de samenleving en de omgeving kan bloeien? Wat is hiervoor nodig? Hierin bent u aan het woord!
 
 
We sluiten de dag af met een hapje en een drankje. 
 
 
'''Programma'''
 
 
'''13.30 uur'''            Ontvangst met koffie en thee
 
 
'''14.00 uur'''            Welkomstwoord door Margot Tempelman en opening door Toeristisch Ondernemend Zeeland
 
 
'''14.15 uur'''            Spreker Kees Klomp, Lector betekeniseconomie Hogeschool Rotterdam
 
 
'''14.45 uur'''            Spreker Vincent Nijs, Toerisme Vlaanderen
 
 
'''15.15 uur'''            Pauze
 
 
'''15.30 uur'''            Start brainstormsessie
 
 
'''16.45 uur'''            Start netwerkborrel
 
 
'''18.00 uur'''            Einde Toeristische Ontmoetingsdag
 
 
'''Datum:''' nader te bepalen
 
 
'''Locatie:''' Lasloods, Tweede Binnenhavenweg 8, 4382 ZH Vlissingen
 
 
'''<u>Aanmelden is mogelijk wanneer de nieuwe datum bekend is.</u>'''  
 
 
{{Event KCKT config}}
 
{{Event KCKT config}}
 
{{Event
 
{{Event

Versie van 31 mrt 2022 om 14:46

De Toeristische Ontmoetingsdag is terug!

Na lang wachten is het eindelijk weer zo ver. Woensdag 29 juni 2022 zal de Toeristische Ontmoetingsdag plaatsvinden! Hét event voor de Zeeuwse vrijetijdssector. Een dag om elkaar te ontmoeten, inspiratie op te doen en te netwerken.

De voorbereidingen voor de Toeristische Ontmoetingsdag 2022 zijn al in volle gang. De officiële uitnodiging volgt binnenkort! Dit jaar staat de Toeristische Ontmoetingsdag in het teken van toerisme met betekenis. Naast een middag vol inspirerende sprekers & interessante thematische deelsessies is dit hét moment voor de Zeeuwse vrijetijdssector om elkaar te ontmoeten en te praten over actuele vraagstukken. Traditiegetrouw sluiten we de dag af met een hapje en een drankje… Bent u er ook bij? Zet de datum alvast in uw agenda.