Actualités

21/10/2022

Flyer

Flyer

03/05/2021

Inzicht in de tool - Denk jij met ons mee?

De terugkeer naar werk kan gezien worden als een lange reis; een reis waarin werknemers met kanker en ook hun werkgevers te maken krijgen met ingewikkelde situaties en dilemma’s. Met behulp van een online tool wordt deze reis visueel gemaakt en aangevuld met informatie.

04/02/2021

Werken met Kanker én Kanker en Werk

Werken met kanker én kanker en werk. In het internationale onderzoeksproject I-KNOW-HOW onderzoeken we de moeilijkheden en mogelijkheden van werken met kanker, en of terugkeren naar werk na kanker. Vandaag op Wereld Kanker Dag geven we graag een update rondom ons project.

15/01/2021

Project moet werknemers met kanker sneller terug op de werkvloer krijgen

Het aantal mensen met kanker stijgt en niet alleen op hoge leeftijd. Hierdoor krijgen steeds meer bedrijven te maken met werknemers met kanker. I KNOW HOW, een gezamenlijk project van de HZ, de Solidarity University en de afdeling maatschappelijke projecten van de Zeeuwse Bibliotheek probeert werkgevers en werknemers elkaar beter te laten begrijpen. Als dat lukt kunnen werknemers die ziek zijn geweest sneller en prettiger weer aan het werk.

15/10/2020

Taboe rond kanker op de werkvloer

Als de term stigma valt, denkt men meestal aan geestelijke gezondheidsproblemen. Nochtans gelden er ook heel wat taboes bij kanker, nochtans geen zeldzame ziekte, zeker als het gaat over de impact van kanker op de werkvloer.

15/06/2020

Interview Omroep Zeeland

'Je moet in gesprek blijven met medewerkers met kanker'

Veel bedrijven vinden het moeilijk wanneer een medewerker geconfronteerd wordt met kanker. Hoe ga je met deze medewerker om? Hiervoor is het project I Know How gestart. Het project heeft als doel om patiënten langer aan het werk te houden op een fijnere manier.

Heb je het interview met onze onderzoekster Petra de Braal gemist? Luister het dan nu terug via de link.

https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/120564/Je-moet-in-gesprek-blijven-met-medewerkers-met-kanker
15/05/2020

Nous avons besoin de vous!

Nos outils sont prêts à être testés!

12/05/2020

Session de co-création durant la pandémie de Covid-19

Découvrez comment nous gérons le projet pendant la pandémie.

05/09/2019

I-KNOW-HOW lancé avec succès

Plus de 100 participants à l'événement de lancement! Téléchargez les présentations maintenant!