Agenda

Als Kenniscentrum Kusttoerisme hebben wij de taak om onze kennis te delen. Daarom organiseren wij, meestal in samenwerking met onze stakeholders, regelmatig workshops, presentaties of bijeenkomsten. Bekijk hier onze agenda.

20 november 2019

'Voor toerisme, door toerisme' - Toeristische Ontmoetingsdag 2019

Op 20 november 2019 vindt de jaarlijkse Toeristische Ontmoetingsdag 2019 plaats. Een dag waarop de Zeeuwse toeristische sector elkaar ontmoet en discussieert over actuele vraagstukken. U bent er toch ook bij?

29 oktober 2019

Circulair on Tour!

Save the date: Dinsdag 29 oktober willen wij met u een aantal circulaire initiatieven bezoeken. De tour is bedoelt voor toeristische ondernemers, die inspiratie op willen doen met betrekking tot circulair ondernemen. Meer informatie volgt.

9 oktober 2019

Nationale Toerisme Top

Save the Date: De 2e Nationale Toerisme Top komt eraan! Woensdag 9 oktober 2019 in het Topshuis op Neeltje Jans. Meer info volgt snel!

17 september 2019

Slot-evenement PROFIT

Op dinsdag 17 september sluiten we het project PROFIT af. Alle projectonderdelen worden toegelicht: big data, service design en innovatie-ondersteuning. Hierbij laten we ook steeds één van de betrokken ondernemers aan het woord: hebben zij daadwerkelijk geprofiteerd van PROFIT?

10 oktober 2018

Toeristische Ontmoetingsdag 2018

De voorbereidingen voor de Toeristische Ontmoetingsdag zijn in volle gang. Hierbij geven we u alvast een voorproefje op het programma. Dit jaar staat de Toeristische Ontmoetingsdag in het teken van Toeristisch ondernemen in Zeeland. Verspreid door de Mythe vindt u een markt vol projecten en ...